de Wondere Wereld van Dementie

Met enthousiaste instemming van Anneke van der Plaats geef ik ook mijn lezing over ‘de acht inzichten‘ van De Wondere Wereld van Dementie. Zeer gewaardeerd door mantelzorgers, verzorgenden, artsen, bestuurders en andere professionals. De acht inzichten bieden een blik op oorzaken, maar ook praktische handvatten in het voorkomen, van als ‘moeilijk’ ervaren (onbegrepen) gedrag dat mensen met dementie kunnen vertonen.

Ik ben naast zijn werk voor Thuis in Ouderenzorg en Dementie en de Stichting Dementiewijs ook extern adviseur en vaste trainer voor Dr. Anneke van der Plaats en haar BreinCollectief en vervang Anneke regelmatig zowel bij presentaties als bij trainingen. Vanuit de Anneke van der Plaats Foundation ie het verspreiden van haar inzichten zelfs ‘core business’ voor mij.

Mijn presentatie van De Wondere wereld van Dementie is zeer gestructureerd en compleet en sluit aan op de brede behoefte om kennis te vertalen naar de praktijk. Voor aanvragen van de lezing door mij graag hier contact opnemen.
(Voor een lezing door Anneke contact opnemen met haar BreinCollectief)