Onzin en Gezwets over Dementie.

Deze column is herschreven. Zie “Verwarring over … Dementie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Onzin en Gezwets over Dementie.

 1. Erica van de Veerdonk schreef:

  Dag Paul,
  ik ben het eens met de inhoud. Ik heb het niet nagerekend.
  De toon mag vriendelijker. Maar vrijwilligers die het werk doen,
  zullen misschien je toonzetting wel waarderen.
  Groet Erica

 2. Hanne van Herwerden schreef:

  Helemaal met je eens, Paul. Ik erger me ook aan dit soort bangmakerij, nog afgezien van het gegoochel met cijfers (en het vermelden van ‘dementie’als een hele grote paraplu. Er wordt ook niet bij vermeld waar je bijdrage dan (ongeveer) naartoe gaat. Zo te zien naar versterking van de’ research-pot ‘ dementie de wereld uit’. Wat de toon van je verhaal betreft: goede vrienden zijn betekent volgens mij ook dat je kritiek op elkaar moet kunnen geven/krijgen.

Reacties zijn gesloten.